Evenementen

Naast het spelen van badminton en competitie worden er elk jaar ook evenementen georganiseerd. Zo zijn er elk jaar toernooien, waaronder de clubkampioenschappen. Daarnaast organiseert Reflex ook andere activiteiten. Deze zullen op deze pagina te vinden zijn. Op deze pagina kun je een beschrijving van de laatste keer dat het evenement is gehouden of een vooruitblik op het volgende evenement vinden.

Op deze pagina vindt u informatie over de volgende evenementen:

  • Introductieavond
  • Kersttoernooi
  • Scholieren Sport Introductie
  • Clubkampioenschappen

Introductieavond

Jaarlijks organiseert BC Reflex de Introductieavond. Op een van de eerste dinsdagavonden van het seizoen kunnen de leden vrienden en bekenden meenemen om eens kennis te laten maken met badminton. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend deelnemen aan de training en eventueel meedoen in partijen om op deze manier een indruk te krijgen van de sport en onze vereniging.

Kersttoernooi

Ieder jaar wordt omstreeks Kerst een kersttoernooi gehouden. Wanneer dit aankomend seizoen plaats zal vinden, wordt te zijner tijd hier en op de Nieuws-pagina bekend gemaakt worden.

Scholieren Sport Introductie

Met de scholierensportintroductie kunnen leerlingen van de basisscholen in de gemeente Hellendoorn kennismaken met een sport. Dit gebeurt doordat ze enkele lessen kunnen volgen of een aantal keren kunnen meespelen. Aan het einde van de cursus krijgen de deelnemers een oorkonde als bewijs van hun kunnen. Afgelopen jaren hebben zich meer dan 50 deelnemers ingeschreven en we hebben dankzij deze actie zo’n 10 nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen! We hopen natuurlijk dat zij het volkomen naar hun zin hebben bij onze vereniging

 

Volg ons op FaceBook